Оточені в Іловайську українські воїни взяли в полон російських десантників (відео)

19:44 28 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «Espreso.tv»

Журналіст телеканалу «Еспресо.TV» Єгор Воройбов уже записав і виклав в інтернеті допит схоплених зайд.


Відео: «Espreso.tv»

Журналіст телеканалу «Еспресо.TV» Єгор Воройбов, який знаходиться разом із бійцями добровольчих батальйонів в оточенні в Іловайську, зняв ексклюзивне відео допиту полонених російських десантників. Звати російських десантників: Ахмедов Руслан Ахатович та Ільмітов Арсеній Аркадієвич, передає «Еспресо.TV».

Зі слів військових, вони «приїхали до Ростова-на-Дону на навчання». «Вночі поїхали колоною і зранку опинилися вже біля кордону. Потім заїхали на територію України. Коли потрапили під обстріл, вже зрозуміли, що це не навчання», – сказав один із російських військових.

Про це повідомляється сьогодні, 28 серпня, на сайті телеканалу «Еспресо.TV», який також інформував у четвер:

Російські десантники з псковської та костромської бригад несуть серйозні втрати в районі міста Амвросіївка на Донеччині. Про це «Еспресо.TV» телефоном повідомив один з бійців, що зараз знаходиться в зоні АТО.

За його словами, українські військові, що наразі блокуються терористами «ДНР» та кадровими російськими військовими, зокрема, бійцями псковської та костромської десантних дивізій, намагаються прорватися з оточення. Як зазначило джерело, при спробі прориву українські військові знищили декілька нових російських БРДМ разом з екіпажами. Точну кількість втрат росіян підрахувати наразі неможливо, але йдеться щонайменше про 20 російських військових».

Про це також повідомляється сьогодні, 28 серпня, на сайті телеканалу «Еспресо.TV».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів