Опозиція поновила переговори з Януковичем (відео)

16:36 25 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: unian.net

Голова фракції «Батьківщини» Арсеній Яценюк пояснює: «На столі в Януковича – указ про введення надзвичайного стану. Підпис під цим указом – це підпис під сотнями вбитих і під знищенням України».


Відео: news24

Прес-служба Президента повідомляє сьогодні, 25 січня: «Відбувається зустріч Президента України Віктора Януковича та учасників робочої групи з врегулювання політичної кризи з лідерами опозиційних парламентських фракцій.

У зустрічі беруть участь Глава Адміністрації Президента, керівник робочої групи Андрій Клюєв, Перший заступник Глави Адміністрації Президента Андрій Портнов, Міністр юстиції Олена Лукаш, керівник фракції Політичної партії «УДАР» Віталій Кличко, керівник фракції «ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк, керівник фракції «ВО «Свобода» Олег Тягнибок».

Натомість прес-служба ВО «Батьківщина» інформує в суботу:

«Усі церкви України звернулися до нас, щоб ми продовжили переговори і благословили нас на переговори», – підкреслив Арсеній Яценюк по завершенню зустрічі Всеукраїнської Ради Церков у суботу, 25 січня.

«Країна на межі кровопролиття. На столі у Януковича – указ про введення надзвичайного стану. Підпис під цим указом – це підпис під сотнями вбитих і під знищенням України», – наголосив Яценюк.

Він підкреслив, що опозиція «робила і робить все до останнього, щоб врегулювати цей жахливий конфлікт виключно мирних шляхом».

Арсеній Яценюк також повідомив, що представники українських церков прямують на Майдан, аби звернутися до всіх із закликом через мир вирішити цей конфлікт.

На прохання Ради Церков лідери опозиції вирушили на переговори для вирішення конфлікту».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів