Останні оперативні дані прес-центру АТО про хід неоголошеної війни на Донбасі (відео)

09:35 19 грудня 2014 р.

Спікер АТО Леонід Матюхін

Спікер АТО Леонід Матюхін
Фото: 112.ua

У прес-центр АТО повідомили в п’ятницю, що українських військових обстріляли в районі населених пунктів Майорськ, Рідкодуб, Чорнухине, Новогригорівка, а в районі Щастя застосували проти них гранатомет.


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 19 грудня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неогоглошеної війни на Донбасі:

«Ситуація в зоні АТО залишається напруженою. Розпочинаючи з 18-20 і до 00-35 терористи зі стрілецької зброї обстріляли наших військових в районі населених пунктів Майорськ, Рідкодуб, Чорнухине, Новогригорівка, а в районі Щастя застосували гранатомет. 

Як і раніше режиму «ТИША» дотримуються тільки захисники України. На провокації незаконних збройних формувань не відповідають. Втрати серед наших військових уточнюються».

У прес-центрі АТО повідомили про це в п’ятницю на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» та в ефірі Військового телебачення України.

Як інформував «Щоденний Львів», народний депутат і координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у п’ятницю такі її перативні зведення: «У районі Донецького аеропорту підрозділи російсько-терористичних військ продовжують вести обстріл позицій українських військ, прагнучи спровокувати українських військових на вогонь у відповідь».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів