Олег Ільків став головою громадської консультативної ради при ГУ УМВСУ у Львівській області

22:15 12 листопада 2013 р.

Фото до новини

На перших установчих зборах громадської консультативної ради при головному управлінні Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області затверджено кількісний склад Ради та обрано Олега Ільківа головою громадської ради.

11 листопада о 18.00, відбулось перше засідання установчих зборів з формуванню громадської консультативної ради при ГУ МВС України у Львівській області за участю очільника правоохоронців Львівщини генерал-лейтенанта міліції Олександра Рудяка. Про це інформує ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

На зборах затверджено кількісний склад ради, а саме 22 особи, які є представниками інститутів громадянського суспільства Львівщини. Після зборів відбулося перше засідання ради, на якому затверджено положення, на підставі якого буде працювати рада до 2015 року.

Головою ради обрано Олега Ільківа, представника БО «Твоє право», його заступником - Лідію  Тополевську представника МГО ЦППД «СІМ», а представник РБФ «Резонанс» Андрій Гнида, обраний секретарем.

Очільник Львівщини привітав новообраного голову Ради. «Сподіваюся, що наша співпраця буде плідною та результативною»,- прокоментував генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк.

Під час засідання, члени громадської ради попередньо обговорили 10 напрямків діяльності.

Нагадуємо, що Громадська рада є постійно діючим колегіальним виборним консультативно-дорадчим органом, який утворююють для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю Міністерства внутрішніх справ України, налагодження ефективної взаємодії МВС з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики.

Список всіх членів громадської консультативної ради можна переглянути тут.



 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів