Окупанти поспішно відвели до Росії 19 систем залпового вогню «Град», які розстріляли Маріуполь

15:25 25 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті інтернет-видання «7 Днів-Україна»

За даними спільноти «Революція/Євромайдан/Правий Сектор», системи залпового вогню «Град», які брали участь в обстрілі житлових кварталів Маріуполя, спішно відводяться на територію Росії.

Інтернет-видання «7 Днів-Україна» передає в сьогоднішньому повідомленні «Гради», які розстріляли Маріуполь, поспішно відводять в Росію»:

«Системи залпового вогню «Град», які брали участь в обстрілі житлових кварталів Маріуполя, спішно відводяться на територію Росії. Тим часом танки і російські військовослужбовці, які розстрілювали городян, усе ще залишаються в окупованих містах Донбасу.

Про це повідомляє у соцмережі (на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». – «ЩЛ») співтовариство «Революція / Євромайдан / Правий Сектор»: «По нашим каналам від розвідників через село Маркіно Донецької області з Новоазовського району вийшло в РФ 19 одиниць «Градів» (БМ-21). Ті самі «Гради», ракети яких сьогодні вранці (24.01.2015 року) влаштували в Маріуполі масовий розстріл мирних громадян!!! Танки і жива сила збройних сил РФ залишилися на місці!», – йдеться в повідомленні співтовариства.

Як повідомляє розвідка, замість знищених українською армією «Градів» терористи і російські війська підтягують до міста додаткові сили і бойову техніку, в тому числі і додаткові системи залпового вогню. Генштаб приймає заходи по зміцненню артилерійських підрозділів прибуттям відповідних резервів, які можуть виявляти та знищувати системи залпового вогню, спрямовані в бік Маріуполя для обстрілу».

Про це повідомляється в неділю на сайті Інтернет-видання «7 Днів-Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів