Новий Посол Бельгії в Україні відвідував Львівщину інкогніто

15:13 30 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Перший офіційний візит після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла Королівства Бельгія в Україні Люк Якобс здійснив на Львівщину, аби ознайомитись із суспільно-політичною та соціально-економічною ситуацією в регіоні.

Про це Люк Якобс сказав під час зустрічі з заступником голови Львівської облдержадміністрації Юрієм Підлісним, інформує прес-служба ЛОДА.

«Зв’язки Бельгії з цією частиною України найдавніші і трудовий обмін найтісніший. Окрім того, я вже бував у Львові інкогніто (дорогою з Брюсселя до Києва) і мені тут дуже сподобалось,» – зізнався Люк Якобс.

Посол наголосив на важливості налагодження тісних економічних зв’язків з регіоном та на співпраці з бельгійським бізнесом.

Нині бельгійськими інвесторами в економіку Львівщини вкладено інвестицій на суму 541,9 тис.дол.США.

«Бельгійський бізнес хоче бути тут присутній. Можливо, зараз не найкращий час, аби залучати інвестиції, але ви маєте зберегти той бізнес, який є. Ви маєте переконати бельгійського інвестора у надійності, забезпечити хороший бізнес клімат», – зазначив  Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Бельгія в Україні.

Заступник голови ОДА визнав, що економічна співпраця Львівської області з Бельгією є не надто активною. «Зі свого боку ми вас запевняємо, що зробимо все для збереження бізнесу», – зазначив Юрій Підлісний.

За словами Юрія Підлісного, Україні зараз,  як ніколи, важлива допомога іноземних держав.

«Допомога у підтриманні суверенітету,  територіальної цілісності України та демократичних перетворень. Ми високо цінуємо співпрацю з Королівством Бельгія,» – сказав Юрій Підлісний.

Окрім  зустрічі з керівництвом області та бельгійцями, які тут проживають, у програмі дводенного візиту Люка Якобса - також культурно мистецькі заходи. Це, зокрема, концерт у Львівській обласній філармонії Гія Канчелі на "Контрастах».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів