Національний гвардієць врятував жителів Донеччини від обстрілу рашистів ціною свого життя

20:56 21 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Про це повідомили в четвер у прес-службі НГУ.

1 серпня в обідню пору із важкої артилерії двічі був обстріляний з боку кордону із Російською Федерацією блокпост поблизу селища Тельманове на Донеччині, розташованого за декілька кілометрів від кордону з Росією. Там зараз несуть службу військовослужбовці Національної гвардії України та добровольчих батальйонів МВС.

Оскільки цей блокпост знаходиться у прибережній зоні, його щогодини перетинають автомобілі та автобуси із жінками та дітьми. Однак, незважаючи на багатолюдність цього місця, рашисти цинічно навмисно обстріляли блокпост.

Військовослужбовці Національної гвардії України та добровольчих батальйонів МВС, вчасно зорієнтувавшись, почали евакуйовувати людей у власні бліндажі та укриття, й, таким чином врятували життя біженців та туристів. Втрат серед мирного населення вдалось уникнути.

Натомість серед військовослужбовців добровольчих батальйонів є втрати: одного військовослужбовця було вбито, ще одного – поранено. Про це повідомили сьогодні, 21 серпня, в прес-службі Національної гвардії України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів