Національну гвардію України озброюють найсучаснішими бронемашинами (відео)

19:54 26 липня 2014 р.

найсучасніша бронемашина «Кугуар» («Cougar») українського виробництва

найсучасніша бронемашина «Кугуар» («Cougar») українського виробництва
Фото: facebook.com/photo.php?fbid=675034529253323

Зокрема Першій бригаді спеціального призначення НГУ вже передані танки, БТР-3 і БТР-4 та «Кугуари».


Відео: ТСН

«Телеканал новин «24» інформує сьогодні, 26 липня, в повідомленні «Бійці Національної гвардії отримали сучасну військову техніку та зброю»:

«Президент України Петро Порошенко передав сучасну військову техніку бійцям Національно гвардії, та пообіцяв забезпечити всіх мобілізованих відповідними засобами захисту. «Сьогодні ми продемонстрували, що Україні є чим обороняти свою державу. Першій бригаді спеціального призначення Національної гвардії передані танки, найсучасніші БТР-3 і БТР-4, найновіші бронемашини «Кугуар» («Cougar») українського виробництва», – сказав Порошенко в суботу у Нових Петрівцях Київської області на базі навчального центру Національної гвардії України.

Президент зазначив, що ця техніка здатна виконувати завдання, в тому числі у зв'язку зі зміною тактики ведення бойових дій. «При звільненні озброєного до зубів Дзержинська наші підрозділи дозволили уникнути величезних жертв як серед мирного населення, так і серед військовослужбовців», – сказав він, додавши, що особливо відзначилися десантники Збройних сил України і спецназ Нацгвардії.

За словами президента, найближчим часом, після закінчення терміну підготовки, «дуже добре оснащені українські військові зроблять свій внесок у перемогу». «Окремо хочу відзначити, що ті, хто піде в бій, в тому числі у третій хвилі часткової мобілізації, – будуть одягнені в нову форму, захищені перевіреними, відповідного класу захисту бронежилетами, нагодовані і готові захищати Україну», – підкреслив глава держави. Президент окремо відзначив, що саме за останні два місяці сформувалася сучасна Нацгвардія, Збройні сили та прикордонні війська України.

натомість керівник МВС Арсен Аваков повідомляє сьогодні, 26 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Кугуари КРАЗ. Нове озброєння Національної гвардії України. З сьогоднішнього дня на озброєнні новоствореної оперативної бригади. Нарощуємо силу!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів