Національну академію сухопутних військ у Львові відвідала делегація Збройних сил Канади

22:39 12 квітня 2021 р.

Фото до новини

До Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного завітала делегація ЗС Канади на чолі з нещодавно призначеною командиркою канадської тренувальної місії в Україні ЮНІФАЄР підполковником Мелані Лейк.

Про це повідомила пресслужба академії, пише  Dailylviv.

Під час зустрічі начальник Академії генерал-лейтенант Павло Ткачук ознайомив іноземних гостей зі структурою, завданнями та діяльністю навчального закладу. Він також наголосив на значному внеску канадської армії у підготовку підрозділів Збройних Сил України.

— Ми високо цінуємо внесок канадських партнерів у підготовку курсантів Академії й військовослужбовців ЗС України. У тісній співпраці нам удалось організувати проведення занять з англійської мови й розмовних клубів за участю спікерів зі складу місії ЮНІФАЄР. Вдячний канадським колегам і за допомогу в розробленні навчальних програм Курсу підготовки капітанів (L1C), які проводяться в нашій Академії, — звертаючись до присутніх, зазначив генерал-лейтенант Павло Ткачук. — Окремої вдячності заслуговує величезний внесок Збройних сил Канади у підготовку бойових підрозділів Українського війська, що відбувається у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії та на інших вітчизняних тренувальних майданчиках. Ми постійно відчуваємо й цінуємо допомогу Збройним Силам України з боку командування тренувальної місії ЮНІФАЄР, щиро вдячні народу, уряду, Збройним силам Канади за підтримку нашої боротьби за свободу й незалежність.

Також під час зустрічі було обговорено результати спільної роботи й окреслено напрямки подальшої співпраці. Окрім цього, іноземні гості отримали можливість оцінити спроможності українського видового вишу під час відвідин низки кафедр, навчально-тренувальних комплексів та інших об’єктів навчально-матеріальної бази, поспілкуватися з викладачами вишу.

Влада Росії погрожує знищенням України-держави і воєнними трибуналами та розстрілами від імені окупаційного режиму

Телеканал Sky News показав відео з масштабним табором російських військ біля кордонів України

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів