Націоналісти розпочали «Марш Національної Гідності» до парламенту

10:40 22 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: Gazeta.ua

Біля парламенту посилили охорону. На площі біля Верховної Ради вишикувалися нацгвардійці.

Партія «Свобода» зібралися на Майдані Незалежності у Києві, щоб піти «Маршем Національної Гідності» до парламенту. Він присвячений третій річниці втечі екс-президента Віктора Януковича з Києва.

Згідно з анонсом, у «марші» запланована участь націоналістів із ВО «Свобода», «Національного корпусу» і «Правого сектора». Зібравшись на 10-й ранку, вони планують вирушать маршем алеєю Небесної сотні та вулицею Інститутською до Верховної Ради. 

Водночас, на Інститутській біля метро «Хрещатик» збирається велика колона представників цивільного корпусу «Азов» та партій «Правий сектор» і «Свобода». Як повідомляє кореспондент «Української правди», на чолі колони видно представників «Свободи», зокрема колишнього міністра екології Ігоря Швайку та екс-депутата, спонсора «Свободи» Ігоря Кривецького.

На місці також перебувають Вадим Троян та Зорян Шкіряк, який запевнив: «Все спокійно, поки що нормально», – запевнив

Тим часу біля парламенту посилили охорону, а на площі біля Верховної Ради вишикувалися нацгвардійці. Водночас, на віддалі від центру у столиці зафіксували багато автобусів. Імовірно, в них приїхали мітингувальники.

Про це повідомили сьогодні, 22 лютого, в інтернет-виданні «Українська правда».

Близько 10 тисяч представників «Свободи», Національного корпусу та «Правого сектору» вирушили на Марш національної гідності до Верховної Ради. Як передає кореспондент інформаційної агенції УНІАН, шикується колона з представників цих трьох політичних сил.

Голова колони знаходиться навпроти верхнього виходу зі станції метро «Хрещатик», а хвіст – на Майдані Незалежності. Організатори стверджують, що на акцію зібралися 20 тисяч осіб, проте візуально на мітингу поки що не менше 10 тисяч учасників.

Про це повідомили сьогодні, 22 лютого, в інформаційній агенції УНІАН, де також нагадали: «Як повідомляв заступник голови ВО «Свобода» Андрій Іллєнко вчора під час брифінгу в парламенті повідомив, що о 10.00 на Майдані Незалежності відбудеться збір учасників, які маршем пройдуть до Верховної Ради, де відбудеться мітинг з вимогами до влади: парламенту, уряду й президента».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів