НАТО зафіксувало рух військ Росії на захід через схід України (відео)

10:18 22 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Генеральний секретар Північноатлантичного альянсу Єнс Столтенберґ заявив у п’ятницю: «Ми бачимо нарощування військ, ми бачимо пересування військових, обладнання, танків, артилерії, а також входження військових літаків у повітряний простір України. Також ми бачимо рух військ вздовж лінії, яка, як очікувалося, мала стати лінією припинення вогню. Також ми бачимо рух військ на захід через схід України».


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

НАТО фіксує пересування російських військ та техніки у напрямку встановленої лінії перемир’я на Донбасі. Про це заявив генеральний секретар альянсу Єнс Столтенберґ у Литві у п’ятницю, 21 листопада, ввечері.

«Ми бачимо нарощування військ, ми бачимо пересування військових, обладнання, танків, артилерії, а також входження військових літаків у повітряний простір України. Також ми бачимо рух військ вздовж лінії, яка, як очікувалося, мала стати лінією припинення вогню. Також ми бачимо рух військ на захід через схід України», – зазначив Столтенберґ, заяву якого передало вчора, 21 листопада, ввечері, «Радіо Свобода».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів