Нардеп зі Львівщини завдав ногою удару в спину керівнику управління СБУ (відео)

14:00 19 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: espreso.tv

Інцидент стався під час засідання парламентського Комітету з питань запобігання і протидії корупції.

«Сьогодні народний депутат Володимир Парасюк ударив ногою в спину заступнику керівника управління «К» Служби безпеки України Василю Пісному», –  повідомили в четвер тележурналісти, які також розповіли:

«Інцидент стався під час засідання парламентського Комітету з питань запобігання і протидії корупції. На комітеті обговорювалися факти, які свідчили про невідповідність майна чиновника його доходам.

Василь Пісний сказав на засіданні, закликаючи розглядати питання його майна та доходів «згідно із законом»: «Та я зробив для революції набагато більше, ніж ви».

Після цієї фрази нардеп Володимир Парасюк встав із місця, підбіг до Пісного і вдарив його ногою, потрапивши у плече. Перед цим інцидентом він називав на засіданні комітету Пісного корупціонером і наводив факти на підтвердження своїх слів.

Василь Пісний 1 серпня обійняв посаду заступника керівника управління «К» Служби Безпеки України. Цей відділ займається боротьбою із корупцією в державній службі.

У січні Пісного зі скандалом звільнили з МВС, де він займав посаду начальника департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю. У певних колах Пісний відомий під прізвиськом «Антибіотик».

Про це повідомили сьогодні, 19 листопада, на телеканалі «Espreso.tv». На ще одному телеканалі розповіли також у четвер:

«Народний депутат України Володимир Парасюк вдарив заступника керівника головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ (управління «К») Василя Пісного. Нардеп розлютився на слова Пісного про те, що він зробив для Євромайдану більше, ніж Парасюк. Володимир Парасюк пояснив:

«Моя реакція говорить про те, що я не дозволю ображати мою честь і гідність. І не дозволю ображати честь та гідність такого явища, як Майдан. Я готовий нести відповідальність за вчинок, який я зробив.

Я не шкодую про те, що я зробив... І він буде говорити, що зробив щось для Майдану? Він навіть не був там. Він приїхав тоді, коли ми вже ховали Небесну Сотню...

Він тоді сидів в інертному стані і думав, що якщо виграє Янукович, то нехай, якщо виграє Майдан, зроблю себе сильним майданівцем. Це моя емоційна реакція. Я не дозволю ображати мене і моїх побратимів». 

Крім того, Парасюк звинуватив Пісного у тому, що він нібито «кришує» контрабанду у Львівській області. У ГПУ рані заявили, що Парасюк ближче до 20 чисел листопада буде викликаний на допит щодо трьох кримінальних проваджень, серед них бійка за участю Парасюка в ході засідання суду з обрання запобіжного заходу лідеру УКРОПу Геннадію Корбану.

Прокурор заявив поліції, що нардеп його побив і вимагав це зафіксувати. Своєю чергою, Парасюк звинуватив прокурора в тому, що він побив Євгена Терехова, який балотувався на пост мера Павлограда.  Пізніше стало відомо, що прокуратура м. Києва розслідує нанесення легких тілесних ушкоджень Парасюку прокурором ГПУ Олександром Голінченком під час судового засідання у справі Корбана».

Про це повідомили сьогодні, 19 листопада, на телеканалі «112 Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів