«Нам потрібні лише 1240 «Javelin», – Президент

12:32 29 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: wikimedia.org

Глава Української держави Петро Порошенко заявив в інтерв'ю «The Wall Street Journal»: «Нам потрібні лише 1240 протитанкових ракетних комплексів «Javelin», і це справделиво».

Україна потребує від Заходу 1240 протитанкових ракетних комплексів «Javelin» для протидії російській агресії. Про це Президент України Петро Порошенко заявив в інтерв'ю «The Wall Street Journal». Дослівно ж він зазначив:

«Нам потрібні лише 1240 протитанкових ракетних комплексів «Javelin», і це справделиво. Україна добровільно відмовилась від свого ядерного арсеналу, і в обмін на це США та Велика Британія... пообіцяли гарантувати нам суверенітет та територіальну цілісність.

Ми не вимагаємоі, щоб англійські, американські чи французькі солдати прийшли сюди і билися за нас. Ми робимо це самі, заплативши найбільшою ціною - життям своїх солдатів. Нам потрібна просто солідарність.

«Якщо ми не зупинимо агресора, це означатиме, що глобальна безпека не існує. У будь-який час, будь-який літак або підводний човен моженанести ракетний удар, в тому числі проти США».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів