Надзвичайний стан введуть 28 січня на позачерговій сесії ВР?, – нардеп (відео)

11:53 27 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

Народний депутат Інна Богословська попередила в інтерв'ю журналу «Країна» про спробу запровадження НС провладними фракціями парламенту.


Відео: zik.ua

Зокрема нардеп попередила: «Під приводом обговорення ситуації в країні, відставки уряду чи відміни законів від 16 січня хочуть зібрати позачергову сесію парламенту. Дуже багато людей відмовилися підписувати закони, прийняті 16 січня. І досі намагаються зібрати підписи. Розрахунок на те, що зайдуть провладні фракції, опозиційні, в сесійній залі буде багато людей. Як тільки Янукович видасть указ про надзвичайний стан, опозиція заблокує трибуну, вони знову проголосують руками, оголосять, що є голоси і з наступної секунди можна арештовувати і робити все, що завгодно. Янукович хоче підігнати ситуацію під «чрезвичайку» і всіх хлопнути, як він каже. Це улюблений вислів Януковича і його оточення».

За словами Богословської, це робиться спеціально для російського президента Володимира Путіна. Депутат додає: «Путін скаже Європі: навіщо вам Україна із надзвичайним станом? А я розберуся. Путін контролюватиме Україну. Це технології москвича Суркова. Знайомі з ним люди кажуть, що настав його зірковий час. Він давно вже мріє покласти Україну під ноги Путіну».

Богословська. вважає, що російський вплив на Україну зараз надзвичайно сильний. депутат наголосила:

«Такого ще ніколи не було. Росіяни повністю знаходяться на рівні керівництва й оперативного управління СБУ та МВС, зовнішньої розвідки. Через людей, напряму пов'язаних із Медведчуком», – 

Повністю інтерв'ю читайте в наступному журналі «Країна». Про це повідомляє сьогодні, 27 січня, «Gazeta.ua».

Як інформував «Щоденний Львів», міністр юстиції погрожує запровадженням надзвичайного стану, а МЗС попередило про його запровадження посольства іноземних держав.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів