Народний депутат Надія Савченко попередила на суді, що вона може не дожити до його наступного засідання (відео)

14:52 25 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/mark_feygin

Українська льотчиця й народний депутат, яка голодує в російському полоні вже 75-й день, заявила в середу на суді в Москві: «Починайте, бо до наступного засідання суду можу не дожити».


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

«Українська льотчиця, народний депутат Надія Савченко, яка голодує вже 75-й день, заявила, що до наступного засідання суду може не дожити», – повідомив сьогодні, 25 лютого, власний кореспондент інформаційної агенції УНІАН у РФ. За його словами, вона заявила перед початком засідання Московського міського суду, де розглядається апеляція на продовження її арешту до 13 травня 2015 року: «Починайте, бо до наступного засідання суду можу не дожити».

Надія Савченко до зали судового засідання не доставили, вона спілкується українською мовою через перекладача за допомогою відеозв'язку. Надія вдягнута у футболку з українським гербом.

Натомість адвокат льотчиці Марк Фейгін повідомив у своєму «Twitter»: «Надія бере участь у засіданні через відеоконференцзв'язок. Видно, що дається їй участь нелегко. Часто кладе голову на стіл. Знову лежить за столом...».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів