Над районною адміністрацією в Станиці Луганській – Державний Прапор України

20:33 21 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Настя Станко / Twitter

Як наголосив у четвер співголова громадської організації «Права справа» Дмитро Снєгирьов, це найважливіший пункт сполучення терористів із кордоном.

Райцентр і селище міського типу Станиця Луганська – під контролем підрозділів Збройних Сил України. Як зазначають місцеві жителі, вперше за довгий час ніч пройшла в тиші від стрілянини і вибухів.

Уранці військові перевірили документи у населення, а після полудня журналістка Настя Станко виклала на своїй сторінці в інтернет-мережі «Twitter» фото Державного Прапору України, вивішеного на будівлі районної адміністрації. «Станиця Луганська. До недавнього – оплот «казачєства» Донського», – написала вона. 

Також дівчина зазначила, що жителі Станиці пережили жахи мінометних обстрілів, багато поранених. У місцевій лікарні знаходиться більше 20 місцевих, але немає води, світла, ліків і бензину для автомобілів.

Про це повідомляє сьогодні, 21 серпня, луганський сайт «Іnformator.lg.ua». Натомість голова громадської організації «Права справа» Дмитро Снєгирьов наголосив у четвер:

«Можна сказати, що Станиця Луганська – це найважливіший пункт сполучення з кордоном РФ. Взявши Станицю, ми перерізаємо найкоротший шлях сполучення з РФ. 

Якщо через Новосвітлівку, Краснодон шлях з РФ до Луганська сягає десь 120 км, то Станиця – найкоротший. Він вважався великим місцем проживання терористів, там жили донські козаки».

Дмитро Снєгирьов заявив про це в ефірі телеканалу «Еспресо.TV».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів