Над містом Дзержинськ на Донеччині піднято Державний Прапор України (відео)

16:32 21 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.comahmenidphotos

Про це повідомляє в понеділок прес-центр АТО.


Відео: ТСН

Прес-центр АТО повідомляє сьогодні, 21 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Над Дзержинськом піднято прапор України

Сьогодні протягом першої половини дня підрозділи Збройних сил України, які залучені до АТО продовжують наступ в районах міст Северодонецьк, Лисичанськ, а також передмість Донецька та Луганська. Місто Рубіжне було звільнено підрозділами Збройних Сил України, на даний момент проводиться його зачистка силами Національної гвардії. 

Передові підрозділи ЗС України увійшли в населений пункт Дзержинськ. Над місцевою адміністрацією піднято прапор України.

Підрозділами Національної гвардії проводяться заходи щодо локалізації та знищення залишків терористичних бандформувань. В результаті швидких та безкомпромісних дій підрозділів Збройних Сил, затримано велику кількість бойовиків, а також зброї та боєприпасів.

Перед цим прес-центр АТО повідомляв у понеділок:

«Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою та динамічною. В районі населених пунктів Дзержинськ та Горлівка тривають жорстокі бої.

Підрозділи Нацгвардії разом з підрозділами ЗС України реалізовують заходи в рамках активної фази АТО. Українські силовики впритул наблизились до міста Лисичанськ. 

Підрозділи Національної гвардії повністю зачистили населений пункт Рубіжне від терористів. В районі Луганська взятий під контроль важливий населений пункт Георгіївка.

У цьому населеному пункті з’єднуються дороги з населених пунктів Алчевськ, Ровеньки та Краснодон. Контроль над цими комунікаціями дозволяє перекрити можливість постачання зброєю та боєприпасами бойовиків, які поки що знаходяться в Луганську. 

Взято під контроль частину передмістя Донецька – населений пункт Піски. Контролюючи цей населений пункт сили АТО забезпечують безпеку Карлівського водосховища».

Натомість «Горлівський Медіа Портал» повідомляє в понеділок: «До Майорська, передмістя Горлівки (Донецька область), увійшов передовий загін Збройних сил України. У складі загону було помічено близько семи танків. Сили АТО взяли під свій контроль блокпост бойовиків, розташований дорогою на Горлівку».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів