Над містами Артемівськом і Краматорськом – Державний Прапор України (відео, оновлено)

22:50 5 липня 2014 р.

Над Краматорськом – Державний Прапор України

Над Краматорськом – Державний Прапор України
Фото: YouTube

Як повідомив у суботу речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, розвідники та сапери перевіряють основні адміністративні та комунальні будівлі на предмет можливого мінування.


Відео: Avanhard Kramatorsk

Спільнота «Бойкот російських товарів» повідомляє сьогодні, 5 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Над Артемівськом вивішено український прапор! Слава Україні!»

Натомість громадський активіст Віталій Уманець повідомляє в суботу на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Над звільненим від російських терористів Краматорськом знову майорить український прапор! Слава Україні! Смерть кацапським окупантам!».

Тим часом агенція «Укрінформ» розповідає сьогодні, 5 липня, в повідомленні «Краматорськ – наш: увійшла Нацгвардія, над містом знову майорить державний прапор»:

«Антитерористична операція на Донбасі знаходиться у активній фазі. Зокрема, у Краматорську розвідники та сапери перевіряють основні адміністративні та комунальні будівлі на предмет можливого мінування.

Як повідомив речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко на брифінгу в Укрінформі, місцеві активно допомагають силовикам. Крім того, як уточнив радбезівець, у селищі Миколаївка, яке вчора звільнили від бойовиків, уже працює тимчасова адміністрація і навіть призначено керівника міліції. 

Записи місцевих жителів у соцмережах лише підтверджують інформацію Радбезу. Так, користувач «Victory Krm» пише у «Твіттер»: «Блокпости сепаратистів порожні, на вулицях нікого. У місті працює наша розвідка, готуються заходити основні сили Нацгвардії!».

У свою чергу акаунт «StudMedia Kharkov» додає, що «у Краматорську підняли український прапор і знімають величезну георгіївську стрічку».

Тим часом «Громадське телебачення» інформує сьогодні, 5 липня, в повідомленні «У Краматорську триває стрілянина»:

«У Краматорську продовжується стрілянина між українськими військовими, які увійшли у місто, та бойовиками. У центрі міста колону української армії обстріляли. Танки відкрили вогонь по позиціях сепаратистів у місті.

Українські військові вже підняли український прапор над міськвиконкомом Краматорська. Раніше частина бойовиків залишила місто та рухалась у напрямку Донецька». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів