На сході України загинув ще один молодий львів’янин – старший лейтенант 24-ї Залізної бригади Андрій Родич

11:29 31 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «IA ZIK»

Про це повідомила в четвер вдова полеглого героя Вікторія Родич.

У зоні АТО загинув старший лейтенант 24-ї окремої механізованої Залізної бригади, постійне місце дислокації якої – місто Яворів Львівської області, Андрій Родич. Про це повідомила сьогодні, 31 липня, власкорові «IA ZIK» вдова загиблого «залізняка» Вікторія Родич. З її слів, коли саме привезуть тіло чоловіка – не знає.

«Нашій донечці Веронічці – лише шість рочків: як їй сказати, що татка більше немає, не знаю. Свекруха плаче, теж онучці сказати не може, моя мама померла п’ять років тому. Ми з донечкою та чоловіком винаймали квартиру в Новояворівську. Але самі – львів’яни. Мого Андрійка похоронять у Львові. Лиш би знати – коли…», – плачучи, розповідає молода вдова.

У коментарі власкорові «IA ZIK» Яворівсько-Мостиський військовий комісар, підполковник Володимир Петрівський, підтвердив інформацію про загибель в зоні АТО старшого лейтенанта 1-го батальйону 24-ї окремої механізованої Залізної бригади імені Данила Галицького Андрія Ігоровича Родича. «У Залізній бригаді інформації про те, коли доставлять у Львів домовину з тілом офіцера Андрія Родича наразі немає. Однак, як тільки все з’ясую, особисто вдову повідомлю. Поки що зв’язок з 1-м батальйоном, який перебуває в зоні АТО, відсутній», – наголосив військовий комісар.

«IA ZIK» інформує сьогодні, 31 липня, в повідомленні «На Сході загинув офіцер Залізної бригади Андрій Родич».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів