На сході України вчора загинув один наш військовий, – АП (відео)

12:55 28 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.ua

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко повідомив у четвер на брифінгу: «Минулої доби один військовослужбовець загинув і один отримав поранення».

Про це розповіли сьогодні, 28 липня, на сайті інтернет-видання «Українська правда». Натомість у Головному управлінні розвідки міністерства оборони України опублікували в четвер.

прес-реліз «Обстановка в районі проведення АТО станом на 28 липня», в якому зокрема розповіли: «27 липня загинули двоє та поранено четверо військовослужбовців 11-го окремого мотострілецького полку (Макіївка) та 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1-го АК (Донецьк) ЗС РФ, а також 7-ї окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2-го АК (Луганськ) ЗС РФ». З огляду на небажання брати участь у бойових діях на тимчасово окупованих територіях сходу України, а також значні безповоротні та санітарні втрати особового складу, зростає кількість випадків самовільного залишення пунктів постійної дислокації у з’єднаннях 2 АК (Луганськ) ЗС РФ. 

27 липня під час раптової перевірки особового складу командуванням 4-ї окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2-го АК ЗС РФ виявлена відсутність без поважних причин 46 військовослужбовців, більша частина з яких раніше подала рапорти на дострокове розірвання контрактів, але вони залишились без розгляду командування.

Зростає невдоволення населення тимчасово окупованих територій сходу України присутністю та діями російських окупаційних військ. 27 липня, з огляду на чергову відмову командування 3-ї окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1-го АК ЗС РФ сприяти у поверненні викраденого легкового автомобільного транспорту, місцеві жителі у районі н.п.Єнакієве вистежили та спалили два власні автомобілі (позашляховик та пікап), які більше року незаконно використовуються російськими військовослужбовцями «для військових потреб».

Про це повідомили сьогодні, 28 липня, на сторінці Головного управління розвідки міністерства оборони України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів