На рекламних плакатах у Польщі «анексували» Львів і Вільнюс

13:14 19 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Генерального консула РП запросшено на розмову до Ратуші.

«Міський голова Львова Андрій Садовий запросив Генерального консула Польщі на розмову щодо рекламного плакату акції, на якому Львів приєднали до Польщі. Про це він заявив сьогодні, 19 жовтня, на своїй сторінці у соцмережі «Facebook», – повідомили сьогодні, 19 жовтня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де цитують написане в понеділок Андрієм Садовим:

«Запросив Генерального консула Республіки Польща у Львові для з’ясування офіційної позиції Варшави щодо цього неподобства. На жаль, серед партнерів акції, яка приєднала на своїх рекламних матеріалах Львів та Вільнюс до Польщі, і мерія Варшави, і банк PKO B.P., який працює в Україні, і глибоко шанована мною «Gazeta Wyborcza».

Як би відреагували поляки, якби німці бігали свої марафони з картами ІІІ Рейху включно з Вроцлавом та Щеціном? Чи може нам в підручниках з географії включати лемківські землі до Сяну?

Організатори марафону у Варшаві вчинили або немудро, або з чіткою провокативною метою. Дружба дружбою, але таке пропускати категорично не можна. Дуже сподіваюсь, що на рівні МЗС буде хоч якась реакція».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів