На посади у Львівській облдержадміністрації претендують лише четверо її стажерів

14:50 30 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Хоч успішно завершили навчання за програмою «Реалізуй себе у владі» 127 учасників цього проекту, працевлаштування запропонували тільки п’ятнадцятьом його випускникам.

У четвер, 30 липня, відбулося урочисте вручення дипломів стажерам, які пройшли навчання у Львівській обласній державній адміністрації за програмою «Реалізуй себе у владі». Четверо випускників претендують на працевлаштування у структурних підрозділах ЛОДА.

Перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський запевнив: «Нам дуже приємно, що цей проект виявився дуже потрібним і щораз з’являються нові молоді люди, які хочуть реалізувати себе у владі і розбудувати державницьку вертикаль. Бути державним службовцем дуже відповідально. Важливо, щоб люди із завзятим поглядом приходили до нас, бо саме вони можуть дивитися по-іншому на ті чи інші речі».

Двомісячне навчання у липні завершили 19 осіб. Із них дипломи про успішне закінчення навчання отримали 13 стажерів. Двох зараховано до кадрового резерву. А чотири особи претендують на участь у конкурсі на заміщення вакантних посад.

Загалом, з лютого 2015 року заявки на участь у проекті подали 202 особи, з них 127 успішно завершили навчання, а п’ятнадцятьом випускникам запропонували працевлаштування. Станом на сьогодні продовжують навчання ще 22 особи.

Координатори проекту розповідають, що найбільшою популярністю серед учасників програми користуються департамент з міжнародного співробітництва і туризму, департамент економічного розвитку торгівлі та промисловості України і Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Для того, щоб стати учасником проекту «Реалізуй себе у владі» потрібно подати заявку на сайті ЛОДА і пройти співбесіду. Про це повідомили сьогодні, 30 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів