На неоголошеної війні на Донбасі полягли 1541 український військовий, – постпред (відео)

21:12 6 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vk.me

Постійний представник України при Організації Об’єднаних Націй Юрій Сергєєв повідомив у п’ятницю під час засідання Радбезу ООН: «З початку АТО минулого року Україна втратила 1541 солдата та 6256 були поранені».


Відео: «Espreso.tv»

«З початку антитерористичної операції на сході України загинуло 1541 український військовий і було поранено 6256 бійців. Про це повідомив постійний представник України при Організації Об’єднаних Націй  Юрій Сергєєв під час засідання Радбезу ООН сьогодні в Нью-Йорку», – передає сьогодні, 6 березня, телеканал «Еспресо.TV».

«З початку АТО минулого року Україна втратила 1541 солдата та 6256 були поранені», - сказав Сергєєв. Крім того, за його словами, загинуло понад 6 тисяч мирних громадян, а також тисячі отримали поранення.

Сергєєв також додав, що близько мільйона осіб стали вимушеними переселенцями. Також він зауважив, що з початку останнього режиму «тиші» загинуло 64 бійці АТО.

«З моменту підписання припинення вогню 15 лютого 2015 року бойовики здійснили понад 750 нападів. Таким чином, українські сили втратили 64 військових, 341 військова особа отримала поранення», сьогодні, 6 березня, – заявив постпред України в ООН.

Окрім того, за даними Сергєєва, лише протягом останніх днів терористи обстріляли позиції ЗСУ 58 разів. Нагадаємо, постійний представник США при ООН Саманта Пауер заявила, що після штурму Дебальцевого в підвалах міста було виявлено 500 тіл мирних мешканців».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів