На Майдан підтягуються «тітушки» (відео)

10:50 16 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: obozrevatel.com

Їх там зупиняють, фотографують, супроводжують.


Відео: 5 канал

Коментант Майдану, народний депутат Андрій Парубій, повідомляє сьогодні, 16 січня, на своїй сторінці в мережі «Facebook»: «За останні 2 години на Майдан зайшло більше 200 «тітушок». Усі у спотивному одязі, кросовках. Говорять, що з Донецька, Маріуполя, Луганська. Кажуть, що прийшли просто подивитись на Майдан. Дехто зізнається, що з Маріїнського, платять по 300 гривень за день. Ми їх зупиняєм, фотографуєм, супроводжуєм».

Натомість «Оглядач» інформує в четвер:

«Так звані «тітушки» маленькими групами по 5-7 осіб проникають через барикади на Майдані Незалежності. Про це повідомляють активісти Євромайдану в соціальній мережі «Facebook».

Активіст Євромайдану Роман Оріщенко розмістив фотографії молодих людей спортивної статури, яких називає тітушками-спортиками, з підписом: «На майдан проникають тітушки-спортики групами по 5-7 осіб з боку першої барикади на Інститутській. Андрій Парубій, Андрій Левус та хлопці з самооборони їх зустрічають і проводять профілактичну роботу!».

Як припускають євромайданівці, «тітушки» проникають на територію Євромайдану для провокації учасників акції протесту, що, в свою чергу, може призвести до розгону майдану силовиками, які мобілізуються навколо Майдану Незалежності.

Як повідомляв «Щоденний Львів», уночі на Майдан рвалися провокатори безладу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів