На Львівщині стартувала патріотична інформаційна кампанія

17:32 28 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Відсьогодні в людних місцях і в громадському автотранспорті у Львові розміщено плакати, скерована на виконання мобілізаційного плану та протидії російській інформаційній агресії.

«З початку шостої хвилі мобілізації у Львові та області розпочалась широкомасштабна інформаційно-роз’яснювальна робота серед населення, скерована на виконання мобілізаційного плану та протидії російській інформаційній агресії. Одним із інструментів такої роботи є плакати, які відсьогодні розміщені в людних місцях і в громадському автотранспорті», – повідомили сьогодні, 28 липня, в прес-службі міністерства оборони України, де також розповіли:

«За словами керівника департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Галини Гречин, все це дозволяє захищати свідомість наших громадян від шкідливого впливу ворожої пропаганди, а також вчасно інформувати громаду Галичини про основні події та заходи, що стосуються національної безпеки. За основу для плакатів були взяті знімки військового журналіста підполковника Тараса Греня, які він зробив під час одного з відряджень у зону АТО. Вже найближчим часом буде надруковано чергову партію плакатів, в основі яких будуть світлини офіцерів медіа-центру та інших учасників АТО».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів