На Львівщині розпочався «Форум громад»

14:15 12 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У п'ятницю, 12 жовтня, у селі Давидові розпочав роботу «Форум громад», участь в якому беруть представники об’єднаних територіальних громад Львівщини та інших областей України, представники влади, політики, експерти, науковці.

Про це повідомили в п’ятницю, 12 жовтня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «У межах форуму відбудуться тематичні панельні дискусії і виставка-ярмарок, для голів ОТГ проведуть екскурсію Давидівською громадою. Учасників та організаторів заходу привітав голова Львівської ОДА Олег Синютка».

«Форум громад», – це платформа для обміну досвідом та обговорення актуальних проблем, а також перспектив у громадах Львівської області у зв’язку з процесом децентралізації. Захід має на меті посилення ролі місцевого самоврядування у розвитку держави, формування позитивного іміджу громад, створення передумов культурного співробітництва та зміцнення контактів між мешканцями. На форумі, зокрема, порушать питання розвитку об’єднаних територіальних громад Львівщини, стану та розвитку соціальної та культурної сфери в громадах», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Представники громад зможуть поділитися власним досвідом з тих чи інших важливих питань розвитку своїх ОТГ і познайомитися з успіхами своїх колег. Організатори «Форуму громад» – Львівська обласна державна адміністрація та Давидівська об’єднана територіальна громада. Партнери – Асоціація міст України, Львівський центр розвитку місцевого самоврядування, «Леокераміка», Львівська освітня фундація, Головне територіальне управління юстиції у Львівській області», – повідомили також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів