На Львівщині прощалися з двома розвідниками 24-ї окремої механізованої бригади (відео)

09:00 23 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

Солдатів Юрія Прихода і Віктора Сівака поховають у понеділок.

«Радіо Свобода» інформує сьогодні, 23 червня, в повідомленні «На Львівщину привезли тіла двох загиблих військовослужбовців»

«Увечері в неділю на Львівщину привезли тіла двох військовослужбовців, які загинули в четвер у бою в селищі Ямпіль Краснолиманського району Донецької області. Старшому солдатові Юрію Приходові, розвіднику розвідувального відділення штабного батальйону 24-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ», – 21 рік. Він із села Семирівка Яворівського району Львівської області. 

Солдату Вікторові Сіваку, розвідникові розвідувального відділення штабного батальйону 24-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ, – 22 роки. Він жив у місті Сокалі Львівської області. 

Тіла військових доставили у Львівський аеропорт. Юрія Прихода і Віктора Сівака поховають у понеділок. 

Тіло 19-річного солдата Миколи Шайноги з Радехівщини, що на Львівщині, ще не привезли, оскільки не можуть забрати через сепаратистів. 

Понеділок, 23 червня, на Львівщині оголошений днем жалоби. 19 червня під Ямполем загинули семеро військовослужбовців, які служили у 24-й окремій механізованій бригаді оперативного командування «Північ», що дислокується в місті Яворові Львівської області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів