На Львівщині Народну Раду визнали й у Бориславі, Миколаєві та Радехові

20:00 28 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Про це повідомляє у вівторок прес-служба обласної організації ВО «Свобода».

За її інформацією, сьогодні, 28 січня, у Бориславі відбулася сесія міської ради з приводу суспільно-політичної ситуації в Україні. За пропозицією депутата від ВО «Свобода» Юрія Химина міська рада визнала Народну Раду України колегіальним органом, уповноваженим представляти інтереси народу України.

Також за пропозицією свободівця ухвалено рішення звернутися до державних службовців, суддів, працівників правоохоронних органів та військовослужбовців щодо виконання актів і розпорядчих документів Народної Ради України. Також депутати проголосували за створення муніципальної дружини в місті Бориславі.

Депутати підтримали ініціативу бориславського Майдану та своїм рішенням заборонили діяльність на території міста Комуністичної партії та Партії регіонів.  

Також з ініціативи фракції ВО «Свобода» депутати позбавили звання «Почесний громадянин міста Борислава» Олександра Лавриновича – через його причетність до злочинів Партії регіонів. Цю пропозицію підтримало одноголосно.

У вівторок рішення про визнання Народної Ради України органом, уповноваженим представляти інтереси народу України, ухвалили також на позачергових сесіях Миколаївська районна та міська ради. Про це повідомив голова фракції ВО «Свобода» в Миколаївській міській раді Олег Микитка. 

Зокрема на сесії районної ради депутати проголосували за рішення про визнання Народної Ради України, про створення виконавчого комітету та муніципальної дружини. За пропозицією голови фракції ВО «Свобода» в районній раді Богдана Петріва, депутати ввели до складу виконавчого комітету ради трьох представників місцевого Штабу національного спротиву. 

Депутати також виступили з вимогою до районного осередку Партії регіонів про саморозпуск. На це депутат районної ради, «регіонал» Ігор Гирилів пообіцяв, що на Миколаївщині ПР буде ліквідовано. 

Депутати Миколаївської міської ради на своїй позачерговій сесії проголосували за визнання Народної Ради України та за створення муніципальної дружини. 

 Радехівська районна рада проголосувала за визнання Народної Ради

Також 28 січня ще й на позачерговій сесії Радехівської районної ради депутати ухвалили рішення про визнання Народної Ради України органом, уповноваженим представляти інтереси народу України, та створили виконавчі комітети районних рад. Про це повідомив заступник голови Радехівської районної організації ВО «Свобода» Юрій Щудло.

За пропозицією депутата від ВО «Свобода» Василя Антонюка депутати також проголосували за заборону Партії регіонів та Комуністичної партії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів