На Львівщині нададуть земельні ділянки 403-м учасникам неоголошеної війни на сході України

11:47 24 жовтня 2014 р.

Учасникам АТО на Черкащині вже надають земельні ділянки

Учасникам АТО на Черкащині вже надають земельні ділянки
Фото: novadoba.com.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі обласного управління Державного агентства земельних ресурсів, ним видано 403 наказів про надання дозволів учасникам антитерористичної операції на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення садівництва (386 земельних ділянок), особистого селянського господарства (13 ділянок) та індивідуального дачного будівництва (4 земельні ділянки), загальною площею 61,9 гектара.

У прес-службі обласного управління Державного агентства земельних ресурсів повідомили сьогодні, 24 жовтня, «Щоденному Львову», що землевпорядники видали 403 накази про надання земельних ділянок учасникам АТО. У повідомленні також конкретизують:

«Головне управління Держземагентства у Львівській області видало 403 накази про надання дозволів учасникам антитерористичної операції на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення садівництва (386 земельних ділянок), особистого селянського господарства (13 ділянок) та індивідуального дачного будівництва (4 земельні ділянки), загальною площею 61,9 гектара. Наразі фахівці органів земельних ресурсів області 24 учасникам АТО затвердили проекти землеустрою про надання ділянок для ведення садівництва загальною площею 2,83 гектара.

Ініціативу Держземагентства України щодо безкоштовного надання земель військовослужбовцям підтримали також місцеві ради Львівської області. Наразі активно триває процес надання учасникам антитерористичної операції радами земельних ділянок з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у межах населених пунктів».

Як інформував «ЩЛ», тільки до Львівської міськради надійшли близько 600 звернень фронтовиків щодо надання їм земділянок.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів