На Львівщині мобілізовано більше семи тисяч військовозобов’язаних, – ЛОДА

17:24 25 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: 032online.com

Очільник облдержадміністрації Юрій Турянський повідомив у вівторок, звітуючи про 100 днів на посаді голови ЛОДА: «Всього через військові комісаріати області мобілізовано більше семи тисяч військовозобов’язаних та поставлено 350 одиниць техніки».

На Львівщині за три черги мобілізації було мобілізовано через військові комісаріати понад сім тисяч осіб. Про це розповів сьогодні, 25 листопада, звітуючи про 100 днів на посаді голови Львівської ОДА, Юрій Турянський.

«Відповідно до указу президента «Про часткову мобілізацію» на Львівщині проведено три черги мобілізації. Всього через військові комісаріати області мобілізовано більше семи тисяч військовозобов’язаних та поставлено 350 одиниць техніки», – повідомив Юрій Турянський.

За словами керівника області, понад 12 мільйонів гривень було виділено на потреби військових підрозділів Львівщини. «Це третій батальйон тероборони, 80-та аеромобільна та 24-та механізована бригади ОК «Північ», військові частини, батальйон «Львів», підрозділи прикордонної служби», – додав Юрій Турянський, повідомлення якого передає у вівторок кореспондент «Погляду».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів