На Луганщину вдерлися з Росії ще до 60 танків – готується наступ на Дебальцеве, Донецьк і Маріуполь, – активіст

10:44 29 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: acint.net

Співголова Громадянської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов повідомив у середу: «За даними, які ми отримали з джерела, близького до керівництва бойовиків, вони планують наступ 4 листопада, після «місцевих виборів» у «республіках».

На Луганщині 27 жовтня було зафіксовано проходження великої колони російської броньованої техніки через місто Красний Луч.Про це повідомив «0642» співголова Громадянської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

«Основний момент, на який варто звернути увагу, – раніше розпізнавальні ознаки приналежності техніки до збройних сил РФ зафарбовували, тепер техніка проходила через місто вдень і з незафарбованими ознаками», – зауважив він.

«У колоні налічувалося до 60 танків. Після Красного Луча колона розділилася – частина попрямувала в бік Дебальцевого, частина – на Донецьк. Другою характерною особливістю цієї колони є наявність у ній самохідних артилерійських установок.

За даними, які ми отримали з джерела, близького до керівництва бойовиків, вони планують наступ 4 листопада, після «місцевих виборів» у «республіках». Росіяни і терористи планують завдати удару відразу за трьома напрямками – на Дебальцеве, Донецьк і Маріуполь», – повідомив активіст інтернет-виданню «0642.ua – Сайт города Луганска».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів