На кордоні з Україною – до 50 вантажівок з російськими бойовиками, – «ІС»

14:58 4 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Газета.Ru

Про це попереджає в середу спільнота «Інформаційний Спротив».

Спільнота «Інформаційний Спротив» повідомляє сьогодні, 4 червня, на своєму сайті, а її координатор – керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук – на власній сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«За оперативними даними групи «Інформаційний Cпротив», успішні дії сил  АТО викликали паніку серед бойовиків. Від лідерів бойовиків, які орудують в Донецькій та Луганській областях, запити на екстрену допомогу йдуть і до Росії, і у Крим.

На даний момент, за даними групи «ІС», російські «куратори» терористів на Сході України вживають заходів щодо надання допомоги. Зокрема, на території окупованого Криму з бойовиків місцевої, так званої, «самооборони» вже сформовано загін загальною чисельністю близько 300 осіб, готовий до проникнення на Донбас.

У прикордонних районах Росії навпроти Донецької області сформовані автоколони з озброєними бойовиками загальною чисельністю до 50 вантажних автомобілів. Луганські терористи отримали обіцянку від російських координаторів на прибуття підкріплення від «кавказців» (чисельність підкріплення та маршрути проникнення в Україну уточнюються).

У даний момент українські силові структури вживають заходів з запобігання проникнення даних терористичних груп на територію України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів