На фронті зазнали поранень троє бійців, – Міноборони

12:48 22 жовтня 2016 р.

Речник міністерства оборони Андрій Лисенко запевнив у суботу на брифінгу, що за минулу добу в зоні АТО загиблих серед українських військовослужбовців немає.

За словами речника міністерства оборони Андрія Лисенка, вчора на фронті зазнали поранень троє бійців. Зокрема, на Луганському напрямку загалом за добу зафіксовано 12 ворожих обстрілів, три з них – з важкого озброєння. Після нетривалої паузи бойовики знову застосували системи «Град», випустивши 15 реактивних снарядів. Вогонь вівся з боку Стаханова.

Поблизу Новозванівки українські війська утримали позиції під артилерійськими та мінометними обстрілами. Окупанти також застосували легке озброєння майже по всьому фронту, у Станиці Луганській, Жовтому, Кримському та у Попаснянському районі.

А на Донецькому напрямку левова частка обстрілів припала на важке озброєння, зокрема міномети. Щільність вогню дуже висока, було випущено майже 150 мінометних мін різного калібру. Загалом сталося дев’ять ворожих обстрілів, сім з них -  важкого озброєння. 

Натомість на Маріупольському напрямку активні бойові дії тривають на ділянці «Красногорівка-Мар'їнка» та «Павлопіл -Широкине», де зафіксовано 18 випадків відкриття вогню, шість із них – з важкого озброєння. 

Там окупанти активно застосовують важке озброєння. Через вчорашній обстріл частина Красногорівка лишилася без світла, пошкоджено будівлю закритої трансформаторної станції.

Про це повідомили сьогодні, 22 жовтня, в інтернет-виданні «Українська правда». Більше інформації – на відео з брифінгу в Українському кризовому медіацентрі:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів