На фронті зазнали поранень шестеро військових, – Міноборони

13:18 25 жовтня 2016 р.

Речник міністерства оборони Андрій Лисенко запевнив у вівторок на брифінгу, що за минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає.

Водночас, речник міністерства оборони Андрій Лисенко повідомив сьогодні, 25 жовтня, що вчора отримали поранення шестеро військовослужбовців. За його словами, на Луганському напрямку спостерігається тенденція до зниження активності противника. 

Вчора бойові дії велися на Луганщині лише в Станиці Луганській та Новоолександрівці. Там по наших військах вели вогонь ворожі снайпери, мінометники та гранатометники. Всього за минулу добу на Луганському напрямку відбулися три ворожих обстріли. Зокрема, один – з важкого озброєння.

Тим часом на Донецькому напрямку обстановка навпаки –загострилася. Окупанти порушили там режим тиші у трьох «гарячих точках» – Луганському, Зайцевому та Авдіївці. І вдень, і вночі, вони обстрілювали наші позиції з важкого озброєння – мінометів та гармат, випустивши понад 230 відповідних великокаліберних боєприпасів. 

На інших рубежах вчора було спокійно. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулися 13 ворожих обстрілів. Зокрема, 10 – з  важкого озброєння. У Новоазовському районі Донецької області противник організував чотири польоти БПЛА..

Натомість на Маріупольському напрямку ситуація незмінна – тривають бойові дії у Мар’їнському районі, Гранітному та ділянці фронту Павлопіль-Широкине. Противник, як і раніше, активно застосовує міномети. На південних рубежах українські війська відкривали вогонь у відповідь. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулися 24 ворожих обстріли. Зокрема, дев’ять –  мінометних.

Підтверджені втрати противника – двоє поранених окупантів зі складу так званого «9-го полку» російсько-окупаційних військ, що діє на Маріупольському напрямку. Про це повідомили в сьогоднішніх зведених даних, опублікованих на сайті Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України. Як інформував «Щоденний Львів», на сході України загинув боєць зі Золочева Юрій Павлюк.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів