На фронті зазнали поранень семеро військових, – Міноборони

13:20 24 жовтня 2016 р.

Речник міністерства оборони Андрій Лисенко запевнив у понеділок на брифінгу, що за минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає.

За словами речника міністерства оборони Андрія Лисенка, вчора на фронті отримали поранення семеро військовослужбовців. Він також повідомив сьогодні, 24 жовтня, що в темну пору доби на Луганському напрямку відбулися короткотривалі мінометні обстріли з боку російських окупантів у Щасті, де бойові дії не велися з літа, й Кримському. Окупанти також здійснили впродовж дня серію провокацій у Новоолександрівці в Попаснянському районі.

Натомість у Станиці Луганській і на Бахмутській трасі вчора було спокійно. Однак вчора на Луганському напрямку відбулися розвідувальні польоти ворожих БПЛА.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку відбулися дев’ять ворожих обстрілів. Зокрема, три – з важкого озброєння.

Тим часом на Донецькому напряку бойові дії вчора велися в двох точках – Луганському та Авдіївці. Окупанти застосовують там важке озброєння – минулої доби по наших позиціях було випущено майже 100 мінометних мін.

Левова частка ворожих обстрілів припала саме на Авдіївську промзону. Традиційно ворог вів вогонь зі східного напрямку.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулися шість ворожих обстрілів. Зокрема, чотири – з важкого озброєння.

Натомість на Маріупольському напрямку, за словами Андрія Лисенка, триває тенденція до зниження інтенсивності ворожих обстрілів з важкого озброєння. Зокрема, минулої доби по наших позиціях у Красногорівці та Павлополі окупанти випустили близько 20 мінометних мін, що в кількадесят разів менше, аніж тиждень тому.

Водночас на південних рубежах – у Водяному та Широкиному – активно ведуть вогонь снайпери противника. Загалом неспокійно на всіх оборонних рубежах, проте основні бойові дії, як і раніше, ведуть на крайній півночі та півдні. 

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулися 20 ворожих обстрілів. Зокрема, чотири – з важкого озброєння.

За словами Андрія Лисенка, підтверджені втрати противника – шість загиблих і стільки ж поранених окупантів. Про це повідомили в сьогоднішніх зведених даних, опублікованих на сайті Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України. Більше інформації – на відео з брифінгу речника міністерства оборони в Українському кризовому медіацентрі:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів