На Донеччині знову стріляли з «Граду» (відео)

11:05 20 грудня 2014 р.

Ситуація в зоні бойових дій станом на 19 грудня

Ситуація в зоні бойових дій станом на 19 грудня
Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

У прес-центрі АТО повідомили в суботу: «Цієї ночі в районі Ольховатки незаконні збройні формування відкрили вогонь по українським воїнам із реактивної системи залпового вогню БМ-21 «Град».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 20 грудня, такі новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«У зоні АТО з 21.10 і до 06.00 терористи продовжували здійснювати збройні провокації – застосовуючи стрілецьку зброєю, гранатомети та реактивну артилерію. Так, цієї ночі в районі Ольховатки (селище в Артемівському районі Донецької області. – «ЩЛ») незаконні збройні формування відкрили вогонь по українським воїнам із реактивної системи залпового вогню БМ-21 «Град».

Поблизу Нікішиного (село в  Шахтарському районі Донецької області. – «ЩЛ») бандити застосували гранатомети. Також терористи зі стрілецької зброї обстріляли наших військових в районі населених пунктів Сокільники (село в Україні, Слов'яносербському районі Луганської області. – «ЩЛ»), Опитне (на Донеччині – двоє селищ із такою назвою: в Артемівського та Ясинуватському районах. – «ЩЛ»), Кримське (на Донбасі таку назву мають як селище, підпорядковане Дзержинській міськраді Донецької області, так і село в Новоайдарському районі Луганської області. – «ЩЛ»), Піски (селище в Ясинуватському районі Донецької області. – «ЩЛ»), Дебальцеве (місто на Донеччині. – «ЩЛ») та новий термінал Донецького аеропорту. Деякі населені пункти було обстріляно декілька разів.

У районі Маріуполя активізувалися безпілотники противника. Зокрема, з 17.50 до 22.17 вони тричі з’являлися у небі над Маріуполем».

Про це повідомляється в суботу на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів