На Донеччині виринули з небуття переговорники з Росії. Їх мета – наклепи на українську владу, – «ІО»

13:36 2 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: svoboda.org

Такі дані спільноти «Інформаційний Опір» повідомляє в п’ятницю її координатор – керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук повідомляє сьогодні, 2 травня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«За оперативними даними групи «Інформаційний Опір», як ми й повідомляли вчора, в Україну прибуває високопоставлений представник Путіна – Лукін В.П., колишній до березня 2014 року уповноваженим з прав людини в Російській Федерації. Разом з ним чартерним рейсом до Донецька прибуває ще декілька представників Москви.

Про прибуття делегації МЗС України повідомлений не був. За нашими даними, завдання делегації – зробити гучні обвинувальні заяви про нібито «грубі порушень прав людини» з боку української влади й силовиків на сході України.

Лукін був представником Путіна в Києві 20 лютого на переговорах між Януковичем і Майданом в якості посередника від РФ. Став єдиним представником сторін, який відмовився підписувати договір між Януковичем та опозицією (у «невиконанні» котрого Москва зараз посилено звинувачує нинішню українську владу).

Невдовзі Дмитро Тимчук поінформував також на своїй сторінці в інтернет-мереж «Facebook»:

«За оперативними даними групи «Інформаційний Опір», делегація представників Москви на чолі з Лукіним, яка вилетіла в Україну чартерним рейсом, не повідомивши МЗС України, приземлилася близько 10.00 в аеропорту Донецька. На даний час, як заявив прес-секретар президента РФ Дмітрій Пєсков, «російська сторона поки що не може встановити зв'язок з Лукиним». За нашими даними, у випадку з «пропажею» російської делегації йдеться про провокації Кремля, сплановані заздалегідь».

Ще згодом Дмитро Тимчук повідомив також на своїй сторінці в інтернет-мереж «Facebook»:

«Дуже швидко після наших пояснень причин «пропажі» російської делегації в Донецькій області, пан Лукін «знайшовся». Перед цим після нашого повідомлення про організацію «мером» Слов'янська Пономарьовим живого щита для терористів, «мер» терміново виступив з відеозверненням, в якому закликав жителів Слов'янська сидіти вдома. 

Ми не можемо не висловити задоволення подібної оперативною реакцією російської сторони. Пропонуємо продовжувати в тому ж дусі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів