На Донеччині загинув наш військовий Резо Циклаурі (відео)

13:28 1 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/Oleg-Sandro Panfilov

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник повідомив у неділю: «За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовий загинув у результаті гранатометного обстрілу поблизу Світлодарського водосховища».

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник розповів також сьогодні, 1 травня, на брифінгу: «Ще семеро наших бійців було поранено. П'ятьох із них – в районі Авдіївки. Ще двоє хлопців були поранені на маріупольському напрямку».

Про це повідомили сьогодні, 1 травня на «Телеканалі «112 Україна». Натомість голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі написав у неділю:

«Ще один грузин склав свою голову за Україну. В бою під Авдіївкою загинув Резо Циклаурі. Напередодні Великодня він поповнив ряди тих грузинських героїв, які пожертвували своїм життям спочатку на Майдані, а потім – на Донеччині, захищаючи одночасно і Україну, і Грузію.

Зовсім недавно Резо продовжив контракт зі Збройними Силами України. У нього залишилася дружина і дві малолітні доньки. Вічна пам'ять українським і грузинським героям! Ми обов'язково переможемо!».

Міхеїл Саакашвілі повідомив це сьогодні, 1 травня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів