На Донеччині відбито штурм наших позицій (відео, оновлено)

12:05 25 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: ukr.media

Українські воїни відкрили вогонь на ураження й знищили ворожу БМП, після чого нападники відступили.

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 25 травня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Ситуація в зоні проведення АТО залишається складною. Бойовики проросійських незаконних збройних формувань не припиняють порушувати будь-які домовленості про деескалацію конфлікту.

Минулої доби бандформування 33 рази застосовували зброю проти українських підрозділів. Як і зазвичай, левова частина таких епізодів припадає на темну пору доби.

Противник продовжує інтенсивно обстрілювати наших воїнів в Авдіївській «промзоні». Вночі бандити декілька разів відкривали там вогонь з гранатометів, зенітних установок та 82-міліметрових мінометів. Вогонь зі стрілецької зброї там практично не вщухає.

На Горлівсько-Світлодарській дузі знову під ворожими обстрілами зі стрілецької зброї та гранатометів опинились наші опорні пункти в районі Зайцевого та Луганського. Опорні пукти сил АТО неподалік Сокольників на Луганщині, двічі були обстріляні з протитанкових керованих комплексів. На тому ж напрямку окупанти вели вогонь з гранатометів по захисниках Станиці Луганської.

Неспокійно було й на Маріупольському напрямку. Там загарбники обстрілювали наші позиції з гранатометів поблизу Широкиного, Гранітного та Гнутового. Окрім того, ввечері бойовики спробували прорвати нашу оборону неподалік Новотроїцького.

Там, при підтримці бойових машин піхоти, снайперів, вогню з гранатометів, противник перейшов до штурмових дій. Українські воїни відкрили вогонь на ураження та знищили ворожу БМП, після чого нападники відступили.

Минулої доби зафіксовано прольоти дев’яти ворожих розвідувальних БПЛА. Після опівночі незаконні збройні формування вже чотири рази застосовували зброю. Зокрема, зі стрілецької зброї та гранатометів били в районі Широкиного, Авдіївки та Зайцевого».

Про це повідомили сьогодні, 25 травня, на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook». Натомість прес-офіцер сектора «Маріуполь» Віталій Кирилов повідомив сьогодні, 25 травня, в ефірі телеканалу «112 Україна», що під час спроби прориву оборони ЗСУ біля Новотроїцького особовий склад втрат не зазнав.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів