На Донеччині терористи безрезультатно домагалися від українських зенітників переходу на їх сторону, – «ІС»

12:10 16 травня 2014 р.

Українські зенітники удосконалюють бойову майстерність на загальновійськовому полігоні

Українські зенітники удосконалюють бойову майстерність на загальновійськовому полігоні
Фото: narodka.com.ua

Про це повідомляє в п’ятницю спільнота «Інформаційний Спротив».

Спільнота «Інформаційний Спротив» повідомляє сьогодні, 16 травня:

«За оперативними даними групи «Інформаційний Спротив», сьогодні вранці до розташування зенітно-ракетної частини Збройних сил України, дислокованої в Донецькій області, прибула група людей, які представилися «представниками МВС Донецької народної республіки». Представники терористичної організації «ДНР» зажадали від українських військових «перейти на бік народу» і підкорятися наказам керівництва «ДНР».

Українські військові стисло пояснили представникам терористичної організації, що не мають наміру виконувати їхні ультиматуми. Водночас, зважаючи на відсутність агресивних дій з боку «делегації», силові заходи до них не застосовувалися».

Як повідомляв «Щоденний Львів», координатор спільноти «Інформаційний Спротив» – керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук – попередив сьогодні, 16 травня: «За оперативними даними групи «Інформаційний Спротив», російські війська, які знаходяться у 100-кілометровій зоні від держкордону з Україною, підтягуються до кордону навпроти Луганській області. За нашими даними, командири російських частин отримали вказівку перебувати в готовності до проведення миротворчої операції» на території України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів