На Донеччині підірвалися на міні дев'ятеро дітей (оновлено)

00:42 30 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Espreso.tv

Про це повідомив наприкінці вівторка журналіст «Громадського телебачення» Мустафа Найєм з посиланням на власні джерела на місці трагедії, а згодом – радник міністра внутрішній справ Антон Геращенко

Журналіст «Громадського телебачення» Мустафа Найєм повідомив наприкінці вівторка з посиланням на власні джерела на місці трагедії, що в селі Берестове Артемівського району на Донеччині підірвалися на міні. дев'ятеро дітей. Одна дитина загинула, вісім доставлені в дуже важкому стані у лікарню. У багатьох пошкоджені кінцівки та обличчя.

Про це повідомляє сьогодні, 29 липня,  «Громадського телебачення». Натомість радник міністра внутрішній справ Антон Геращенко повідомив уночі 30 липня липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Путін ще долго буде вбивати й калічити наших детей! Щойно мені зателефонував глава Артемівської райдержадміністрації Костянтин Матейченко і повідомив жахливу новину.

Декілька годин тому, в селі Берестове Артемівського району, діти-підлітки принесли у двір якийсь вибухонебезпечний предмет, який вони знайшли в укріпрайоні бойовиків. Можливо, це була мінометна міна або снаряд

Стався потужний вибух. Що це був за предмет і чому все це сталося – встановить слідство.

9 осіб доставлено в Артемівську міську лікарню. Усі в найважчому стані – потрібні термінові ампутації рук, ніг.

Деякі назавжди втратили зір. У особливо важкому стані, буквально на межі життя і смерті перебуває дитина у віці 1 рік і 3 місяці, яка по нещасливій нагоді опинилася в цьому дворі.

По тривозі підняті всі хірурги та реанімаційні бригади. Всім дев'ятьом постраждалим потрібні термінові операції».

Ремарка «Щоденного Львова»: відповідь на запитання «Завдяки кому в з’явився в укріпрайоні бойовиків вибухонебезпечний предмет?» – на фотографії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів