На Донбасі знищено більше 4360 російських військових, – правозахисник (відео)

00:10 20 жовтня 2014 р.

Фото до новини

Засновниця інтернет-проекту «Вантаж 200 з України в Росію» Олена Васильєва повідомили в неділю: «Кількість втрат з російського боку настільки велике, що вже через місяць командувати не буде ким» – констатують офіцери». – зазначає правозахисниця.


Відео: Espreso.tv

На території України за час конфлікту на південному сході загинуло до 4360 російських військових. Такі дані оприлюднила російська правозахисниця та засновниця інтернет-проекту «Груз 200 из Украины в Россию» Олена Васильєва.

«Мені все частіше починають писати і телефонувати російські офіцери, які потрапили в халепу з назвою «громадянська війна в Україні» або «навчання під Ростовом». Вони ретельно аналізують ситуацію на своїх закритих форумах. При цьому всі обурюються абсолютно бездарним командуванням россійских військ, введених на територію України. «Кількість втрат з російського боку настільки велике, що вже через місяць командувати не буде ким» – констатують офіцери». – зазначає правозахисниця.

При цьому вона наводить приблизну кількість втрат у різних військах РФ. «Ясна річ, що цифри приблизні, оскільки ніякого обліку військовослужбовців у цій «збірній солянці» немає», – зазначає Васильєва.

За її словами, з цієї кількості загиблих Міноборони РФ визнало 900 чоловік. «Сім'ям загиблих насаджується міф про те, що формується фонд матеріальної допомоги, і за втрату годувальника вони отримають 2 млн. рублів ... у разі, якщо будуть мовчати», – зазначила правозахисниця.

Про це повідомило наприкінці 19 жовтня, інтернет-видання «Українська правда» з посиланням на блог Олени Васильєвої.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів