На Донбасі вирішується доля України, – експерт (відео)

11:01 17 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Наголошуючи на цьому в четвер, керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний Опір» Дмитро Тимчук пояснює, що Донеччина – пілотний проект другого етапу путінської авантюри зі знищення нашої країни.


Відео: «Телеканал новин «24»

Керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний Опір» Дмитро Тимчук заявив сьогодні, 17 квітня, у своєму блозі в інтернет-виданні «Українська правда», що, не зумівши розгойдати ситуацію на всьому Південному Сході відразу, Кремль вирішив діяти поетапно, виводячи з підконтрольності Києву один регіон за іншим. Військовий експерт пояснює:

«Варто розуміти, що Донецька область сьогодні – це «пілотний проект» другого етапу (після Криму) путінської авантюри зі знищення України. Якщо тут у Москви все вийде, схожий сценарій негайно чекає на Луганську та Харківську області. І так далі.

Окрім того, паралельно Росія може провадити підривну діяльність на Півдні, де плацдармом для активних дій росіян слугує Придністров'я. ще в березні сюди було перекинуто близько 2 тисяч російських військовослужбовців, з яких «добра половина-спецназ».

Але навіть Південний Схід – не кінець сценарію. Поки Путін трясе жупелом на ім'я Янукович, ми не можемо говорити про те, що він не націлився на Київ. Зрозуміло, під приводом «повернення легітимної української влади»

Щоправда, цей сценарій може «дещо зіпсувати» екстрена робота правоохоронців у рамках нинішніх чотирьох кримінальних справ проти Януковича. Доведи вони всьому світові на пальцях, що «легітимний президент» – злодій і вбивця, і Путіну буде куди складніше використовувати ВФЯ у своєму ляльковому спектаклі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів