На Донбасі не припиняються бойові зіткнення місцевих терористів із російськими, – РНБОУ

18:22 30 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: uapress.info

Як повідомили у вівторок в Інформаційно-аналітичному центрі Ради національної безпеки і оборони України, сутички відбуваються за контроль автошляху Дебальцеве-Антрацит.

В Інформаційно-аналітичному центрі Ради національної безпеки і оборони України зокрема повідомили сьогодні, 30 вересня:

«Не припиняються бойові зіткнення між терористами та російськими козачими загонами Козіцина. Сутички відбуваються за контроль автошляху Дебальцеве-Антрацит.

Траса М03 поєднує території терористів з Ростовом-на-Дону. Ця дорога має найбільш інтенсивний трафік, а тому блокпости на трасі – найдоходніші місця в регіоні. Саме тому місцеві бандити намагаються потіснити приїзджих з Росії казаків.

У той же час у Донецьку зберігається вкрай напружена обстановка. Активні бойові дії терористів на східних і північних околицях Донецька призвели до відключення споживачів від газу.

Через численні осколкові ушкодження і прямі влучення снарядів у розподільні і магістральні газопроводи, відключено від газопостачання більше 50 вулиць, більшість із них – приватний сектор. Тим часом на території Луганської області, що тимчасово підконтрольна бойовикам, має місце критична ситуація з проведенням підготовчих робіт до осінньо-зимового сезону».

Про це повідомляється у вівторок на сайті Інформаційно-аналітичному центру Ради національної безпеки і оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів