На Донбасі можуть бути обрані до Верховної Ради представники терористичних угруповань, – КВУ

15:24 22 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/news24ukraine

У Комітеті виборців України побоюються, що на позачергових парламентських виборах в округах на Донбасі народними депутатами можуть бути обрані представники самопроголошених Донецької та Луганської «народних республік».

У Комітеті виборців України (КВУ) побоюються, що на позачергових парламентських виборах в округах на Донбасі народними депутатами можуть бути обрані представники самопроголошених Донецької та Луганської «народних республік». «Вони ставлять за мету провести вибори на кількох дільницях і таким чином обратися до Верховної Ради», – заявила заступник керівника КВУ Наталія Линник під час круглого столу в понеділок.

Вона зазначила, що, за даними регіонального відділення КВУ, «у «ЛНР» не робили ніяких заяв про те, що вони не проводитимуть виборів». Також, за даними КВУ, в окружних комісіях там нині відбувається заміна членів від Партії регіонів на представників «ЛНР».

У КВУ допускають, що в таких округах вибори «буде імітовано». А передає заяву Наталії Линник сьогодні, 22 вересня, інформаційна агенція «Інтерфакс-Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів