На Донбасі – чотири російських батальйонно-тактичні групи, – НАТО

09:02 17 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: РИА Новости

Про це заявив головнокомандувач об’єднаних збройних сил НАТО в Європі Філіп Брідлав.

Гібридні методи війни, які застосовує Росія, загрожують безпеці Європи. Про це заявив головнокомандувач об’єднаних збройних сил НАТО в Європі Філіп Брідлав.

«Європа, попри велику роботу наших попередників упродовж останніх 70 років, стала регіоном напруження. Росія силою змінила кордони кількох країн, порушивши їхній територіальний суверенітет. Росія нелегально анексувала частини країн, це те, що ми ніколи не зрозуміємо. Росія також застосовує гібридні методи ведення війни для подальшого наступу, який загрожує їхнім сусідам і безпеці Європи», – сказав Брідлав.

За словами Філіпа Брідлава, наразі Росія вивела з території України частину своїх військ, але вони залишаються поблизу кордонів. «З максимуму у 10 російських батальйонно-тактичних груп, які були на території України, думаю, ще чотири залишається там. Росія виводить свої сили зі сходу України, але, не має помилки, що ці сили можуть швидко повернутися назад, якщо буде такий наказ», – наголошує Філіп Брідлав, якого цитує сьогодні, 16 вересня, «Радіо Свобода».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів