На Донбас знову вдерлися російські танки, БМП, БТРи, «Гради», «Тигри» й «КамАЗи», – РНБОУ (відео)

14:15 28 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у п'ятницю про нові факти перетину українського кордону російською військовою технікою.


Відео: «5 канал»

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України Андрій Лисенко повідомив сьогодні, 28 листопада, на брифінгу в Києві:

«Вчора о 6 ранку з території РФ в напрямі н.п. Комсомольськ Донецької області прослідувала колона військової техніки у складі 11 танків, 2 автомобілів «Тигр» та 4 тентованих КамАЗів, а також 8 тягачів на гусеничному ходу для транспортування. Протягом останніх трьох днів через н.п. Ізварине спостерігалось переміщення значної кількості військової техніки.

У складі колон зафіксовано 3 танки, 2 БТР, 2 БМ-21 «Град», 121 вантажний автомобіль КамАЗ, 14 вантажівок іншого типу, 3 мікроавтобуси, 22 вантажівки Урал та інша техніка. Частина автомашин перевозила військових. У зворотньому напрямку на територію Росії повернулися 47 «Уралів», 51 КамАЗів, 1 БТР, БРДМ і 2 «Гради». Українська сторона вивчає питання про те, чи не є зазначена військова техніка так званим восьмим гуманітарним конвоєм, який було анонсовано Росією».

Ці повідомлення передає в п’ятницю кореспондент агенції «Укрінформ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів