На Донбас вдерлися ще 200 російських диверсантів, – ЛугОДА (відео)

11:41 1 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: discussio.ru

Як припускають у середу в прес-службі голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля, «очевидно, російські військові в цивільному формуватимуть окремі групи для здійснення розвідувально-диверсійної діяльності на території України».


Відео: «Телеканал ТВі»

У прес-службі голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля повідомили сьогодні, 1 жовтня, що, за інформацією громадян, які проживають на контрольованій «ЛНР» території, з боку міста Гуково в Ростовській області Російської Федерації в Україну зайшли дві сотні осіб у цивільному з військовою виправкою для формування розвідувально-диверсійних груп. За інформацією громадян, що проживають на контрольованій «ЛНР» території, з боку КПП «Гуково» з Російської Федерації в Україну зайшли дві сотні осіб у цивільному одязі з ознаками військової виправки. Частина з них залишилася в селищі Червоноармійське, частина – в Свердловську, які контролюються бойовиками.

«Очевидно, російські військові в цивільному формуватимуть окремі групи для здійснення розвідувально-диверсійної діяльності на території України, зазначають в Луганській ОДА», – припускають в прес-службі голови Луганської облдержадміністрації.

Як інформував «Щоденний Львів», керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти військових експертів «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у вівторок, підбиваючи підсумки 30 вересня, що в Росії з'являються нові диверсійно-розвідувальні групи, які, очевидно, вторгнуться в Україну.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів