Минулої ночі з Росії вдерлися на Луганщину дві колони бронетехніки, – активіст

12:28 27 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Про це повідомив у середу голова Громадянської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгірьов.

Голова Громадянської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгірьов повідомив сьогодні, 27  серпня,

«Хрящувате й Новосвітлівку (Краснодонський район Луганська обл.) обстрілюють з баз терористів на ЦЗФ (центральні збагачувальні фабрики. – «ЩЛ») «Дуванна» і «Самсонівка». Інформація отримана ціною життя патріота. Про це повідомляє співголова громадської організації «Права справа» Дмитро Снєгірьов.

«Минулої ночі з Росії в Україну вдерлися дві колони бронетехніки. Одна з них рухалася в напрямку Луганська через Молодогвардійськ-Краснодон. У цій колонці було 50 одиниць важкої бронетехніки терористів. Вчора ввечері я дав цю інформацію в штаб-квартиру АТО, але реакції не було. Реакція була тільки після оприлюднення даної інформації, – пише Снєгірьов. – РНБО повідомила, що по колоні попрацювала авіація і її рух призупинено. Також вчора, завдяки інформації, представленій нашої розвідгрупою, було завдано авіаудару по базі терористів на ремонтному заводі в Краснодоні, в результаті чого було знищено близько сотні терористів». 

Однак, як зазначає Д.Снєгирьов, досі не знищені бази в районі ЦЗФ «Дуванна» і ЦЗФ «Самсонівська», з території яких регулярно обстрілюють Хрящувате і Новосвітлівка. Це його повідомлення передало сьогодні, 27 серпня, інтернет-видання «ОстроВ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів