Минулої доби українські воїни відбили 38 спроб ворога атакувати, завдавши 27 вогневих ударів (відео)

09:46 29 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: vdv-ua.com

У прес-центрі АТО повідомили також у суботу: У районі аеропорту Донецьк наші «кіборги» зі свіжими силами приступили до активної оборони важливих стратегічних об’єктів».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 29 листопада, такі новини з нав'язаної нам рашистами неоголошеної війни на Донбасі:

«Минула доба не принесла бажаної стабілізації обстановки у зону проведення АТО.

По всій протяжності фронту українські воїни сміливо та злагоджено відбили 38 спроб ворога атакувати.

Упродовж доби сили АТО найбільш активно протидіяли терористам на Луганському та Донецькому напрямках. Бандити, «набравшись хоробрості», знову обстрілювали мирні населені пункти. 

Зокрема, адепти «руского міра» за допомогою артилерійсько-мінометних ударів та залпів «Градів», сприяли розповсюдженню своєї ідеології серед мешканців Донбасу у наступних населених пунктах: Трьохізбенка, Вільхове, Гірське, Кримське, Геївка, Макарове, Щастя, Станиця Луганська, Сокольники, Авдіївка, Піски, Миколаївка, Опитне, Новобахмутівка, Тоненьке. У районі аеропорту Донецьк наші «кіборги» зі свіжими силами приступили до активної оборони важливих стратегічних об’єктів.

За добу ворог декілька разів намагався атакувати позиції сил АТО в терміналах летовища. Усі спроби виявились марними. Терористи забралися ні з чим.

На Маріупольському плацдармі бандити не ризикнули випробувати міцність укріплень української армії. Підрозділи сил АТО, які виконують бойове завдання на цьому напрямку, упродовж доби здійснювали попереджувальну роботу щодо терористичної діяльності.

Упродовж доби на території Донецької та Луганської областей зафіксовано 16 обстрілів населених пунктів збоку бойовиків. Надійшла інформація про загибель однієї цивільної особи.

Українські артилеристи для захисту мирних мешканців Донбасу від бандитських посягань на їхні життя завдали 27 вогневих ударів по місцях, звідки вівся вогонь по населених пунктах. Втрати ворога уточнюються».

Про це повідомляється в суботу на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів